enda

Armando Nannuzzi

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
La bohème 1988 Foto U/Spillefilm
Gli occhiali d'oro 1987 Foto U/Spillefilm
Varulve-nætter 1985 Foto U/Spillefilm
Nana 1982 Foto U/Spillefilm
Den nye verden 1982 Foto U/Spillefilm
Skyd med hr. mor 1980 Foto U/Spillefilm
Magtens veje 1978 Foto U/Spillefilm
Mirakler er en kvinde 1971 Foto U/Spillefilm
Waterloo 1970 Foto U/Spillefilm
De lange knives nat 1969 Foto U/Spillefilm
L' ombrellone 1965 Foto U/Spillefilm
Boccaccio 70 (To uartige piger) 1962 Foto U/Spillefilm
Bordelpigen Adua 1960 Foto U/Spillefilm
Den vilde nat 1959 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.