enda

Armando Trovajoli

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hvad er klokken? 1989 Musik U/Spillefilm
Familien 1986 Musik U/Spillefilm
Macaroni 1985 Musik U/Spillefilm
Le bal 1983 Musik U/Spillefilm
Den nye verden 1982 Musik U/Spillefilm
Lidenskab 1981 Musik U/Spillefilm
Terrassen 1979 Musik U/Spillefilm
En ganske særlig dag 1977 Musik U/Spillefilm
Hustru og elskerinde 1977 Musik U/Spillefilm
Grimme, dumme og beskidte 1976 Musik U/Spillefilm
Så gode venner var vi vist 1976 Musik U/Spillefilm
Duften af kvinde 1974 Musik U/Spillefilm
Tre sku' man ha' 1971 Musik U/Spillefilm
Lykken er en varm præst 1971 Musik U/Spillefilm
Mit navn er Rocco Papaleo 1971 Musik U/Spillefilm
Jalousi' det med blomster 1970 Musik U/Spillefilm
Ægteskab på italiensk 1964 Musik U/Spillefilm
Boccaccio 70 (To uartige piger) 1962 Musik U/Spillefilm
Huntigeren 1961 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.