enda

Armen Minasian

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Takers 2010 Klip U/Spillefilm
Vacancy 2007 Klip U/Spillefilm
The Messengers 2007 Klip U/Spillefilm
I, robot 2004 Klip U/Spillefilm
Ikke et ord 2001 Klip U/Spillefilm
Sammensværgelsen 1995 Klip U/Spillefilm
Jagten på Curly's guld 1994 Klip U/Spillefilm
1492: Erobring af Paradis 1992 Klip U/Spillefilm
RoboCop 2 1990 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.