enda

Armie Hammer

(1986 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
On the Basis of Sex 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Call Me by Your Name 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Biler 3 2017 Stemme U/Spillefilm
Mine 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Birth of a Nation 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Spionen fra U.N.C.L.E. 2015 Medvirkende U/Spillefilm
The Lone Ranger 2013 John Reid (Lone Ranger) U/Spillefilm
Lille spejl på væggen der 2012 Prince Alcott U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.