enda

Armin Mueller-Stahl

(1930 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The International 2009 Wilhelm Wexler U/Spillefilm
The International 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Familien Mann 2001 Medvirkende Tv-serie
Åndernes hus 1993 Severo del Valle U/Spillefilm
Avalon - drømmen om Amerika 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighedens grænser 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Nutidens angreb på den øvrige tid 1985 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Den ukendte Mozart 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Bitter høst 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Lola 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.