enda

Armyan Bernstein

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Firewall 2006 Producer U/Spillefilm
A lot like love 2005 Produktion U/Spillefilm
For Love of the Game 2000 Produktion U/Spillefilm
Thirteen Days 2000 Produktion U/Spillefilm
The Hurricane 1999 Manus, Produktion U/Spillefilm
End of Days 1999 Produktion U/Spillefilm
Air Force One 1997 Producer U/Spillefilm
Elskede, jeg hader dig! 1982 Manus, Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.