enda

Arnaud Demuynck

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Store Ulv og Lille Ulv 2018 Producer U/Kort fiktion
Honningkagen løber hjemmefra 2016 Manuskript U/Kort fiktion
Vanten 2015 Producer, Manuskript U/Kort fiktion
Stensuppe 2015 Producer U/Kort fiktion
Den kæmpestore gulerod 2014 Manus, Producer U/Kort fiktion
Det gavmilde lille pindsvin 2014 Manusforfatter, Producer U/Kort fiktion
Swimming Lesson 2008 Produktion U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.