enda

Arne Carlsson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lyset holder mig med selskab 2000 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Magnetisørens femte vinter 1999 Grip DK/Spillefilm
Ingmar Bergman - om liv og arbejde 1998 Klip U/Dokumentarfilm
Regi Andrej Tarkovskij 1988 Foto U/Dokumentarfilm
Dokument Fanny och Alexander 1986 Foto U/Dokumentarfilm
Bag jalousien 1984 Lyd U/Spillefilm
Karins ansigt 1983 Foto U/Dokumentarfilm
Fårö-dokument 1979 Foto U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.