enda

Arne Forchhammer

(1934 – 2005)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Springet 2005 Manuskonsulent DK/Spillefilm
De udvalgte 2001 Manus Tv-serie
Høfeber 1991 Manus DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Episodeforfatter Tv-serie
Parløb 1990 Manus Tv-serie
Nissebanden i Grønland 1989 Manuskonsulent Tv-serie
Ludo 1985 Manus Tv-serie
Er kongen død? 1973 Interviewer DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.