enda

Arne Hammelboe

(1916 – 2005)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Splintret emaille 1956 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Blændværk 1955 Dirigent DK/Spillefilm
Hvorfor stjæler barnet? 1955 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Hejrenæs 1953 Dirigent DK/Spillefilm
Det gælder livet 1953 Dirigent DK/Spillefilm
Alice i eventyrland 1951 Musikalsk ledelse (dansk version) U/Spillefilm
Mød mig på Cassiopeia 1951 Musikalsk ledelse DK/Spillefilm
Pearyland 1950 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Lykke paa Rejsen 1947 Dirigent DK/Spillefilm
Billet Mrk. 1946 Dirigent DK/Spillefilm
- Og en lys og lykkelig fremtid! 1945 Orkester DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.