enda

Arne Jespersen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Kameraoperatør Tv-serie
Balladen om Carl Th. Dreyer 1989 Kameraoperatør Tv-film
Nissebanden i Grønland 1989 Kameraoperatør Tv-serie
Dansk naturgas 1981 Kameraoperatør Tv-serie
Jul og grønne skove 1980 Kameraoperatør Tv-serie
Sanct Hansaften-spil 1979 Foto Tv-film
Flagermusen 1969 Kameraoperatør Tv-film
I brændingen 1965 Kameraassistent Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.