enda

Arne Mattsson

(1919 – 1995)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bamse 1968 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Vi vilde vikinger 1965 Instruktion U/Spillefilm
Dirch og blåjakkerne 1964 Instruktion U/Spillefilm
Det hvide genfærd 1962 Instruktion U/Spillefilm
Dyden er ikke dirchefri 1960 Instruktion U/Spillefilm
Køresvenden 1958 Instruktion U/Spillefilm
Pige søger natkvarter 1956 Instruktion U/Spillefilm
Den farlige Alder 1955 Instruktion U/Spillefilm
Salka Valka 1955 Instruktion U/Spillefilm
Hun dansede en sommernat 1952 Instruktion U/Spillefilm
Provinspigen 1950 Instruktion U/Spillefilm
Af mangel paa Bevis 1943 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.