enda

Arne Ole David

(1894 – 1977)

Skuespiller. Født 04/06 1894, død 04/01 1977. Far til skuespillerne Ingolf David og Marianne Schleiss.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Apollon fra Bellac 1973 Medvirkende Tv-film
Genboerne 1966 Medvirkende Tv-film
Heksejagt 1965 Medvirkende Tv-film
Dannevirkenatten 1964 Medvirkende Tv-film
Natteherberget 1964 Medvirkende Tv-film
Ødipus 1961 Medvirkende Tv-film
Galt nummer 1957 Medvirkende Tv-film
Vivian venter sig 1954 Medvirkende Tv-film
Arvingen 1954 Gerhard Kipping DK/Spillefilm
Sikken en Nat 1947 "Hertugen" DK/Spillefilm
Alarm 1938 Gangster DK/Spillefilm
Barken Margrethe 1934 Birner, Stauns Kompagnon DK/Spillefilm
Ud i den kolde Sne 1934 Dr. Nichols DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.