enda

Arne Olsen

(1922 – 2008)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min fynske barndom 1994 Vært i "Det blå øje" DK/Spillefilm
Maxi-strisser og mini-strømer 1993 Manus U/Spillefilm
I din fars lomme 1973 Titeldesign DK/Spillefilm
Andersens hemmelighed 1971 Grafisk design DK/Dokumentarfilm
Oktoberdage 1970 Titeldesign DK/Spillefilm
Jeg elsker blåt 1968 Titeldesign DK/Spillefilm
Smukke-Arne og Rosa 1967 Titeldesign DK/Spillefilm
Ukrudtsbekæmpelse med kemiske midler 1966 Animation DK/Dokumentarfilm
Knud 1965 Animation DK/Dokumentarfilm
Civilforsvar 1959 Animation DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.