enda

Arne Seldorf

(1935 – 2003)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cuba Cubanos 1976 Speaker DK/Dokumentarfilm
På vej til Hilda 1972 Herre Tv-film
Den glade ambulance 1970 Medvirkende Tv-film
Nå, drenge, hvordan går det? 1969 Medvirkende Tv-film
Regnvejr og ingen penge 1965 Børge Tv-serie
Premiere i helvede 1964 Medvirkende DK/Spillefilm
Paladsrevolutionen 1963 Medvirkende Tv-film
Frøken Nitouche 1963 Medvirkende DK/Spillefilm
Støv for alle pengene 1963 Medvirkende DK/Spillefilm
Peters landlov 1963 Medvirkende DK/Spillefilm
Pigen og pantelåneren 1960 Medvirkende Tv-film
Paladsrevolution 1959 Medvirkende Tv-film
Pygmalion 1959 Medvirkende Tv-film
Den lange julemiddag 1957 Medvirkende Tv-film
Far til fire i sneen 1954 Dansende hotelgæst #3 DK/Spillefilm
Det gamle guld 1951 Ung mand ved sommerfest DK/Spillefilm
Thorkild Roose 1949 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.