enda

Arne Skovhus

(1932 – 1983)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forræderne 1983 Graveren DK/Spillefilm
Pengene eller livet 1982 Advokat Knud Bach DK/Spillefilm
Trællenes børn 1980 Stemme DK/Spillefilm
Sparekassen 1980 Medvirkende Tv-film
Sådan er jeg osse 1980 Arbejdsformidler DK/Spillefilm
Trællenes oprør 1979 Stemme DK/Spillefilm
Trællene 1978 Stemme DK/Spillefilm
Ludvigsbakke 1978 Adamsen Tv-serie
Hellere rask og rig end syg og fattig 1977 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Fiskerne 1977 Lars Bundgaard Tv-serie
Nyt legetøj 1977 Anton, kriminalkommissær DK/Spillefilm
Ta' det som en mand, frue 1975 Personalechef DK/Spillefilm
Historiebogen 9: Ny morgenrøde 1974 Speaker DK/Dokumentarfilm
Prins Piwi 1974 Politiassistent Aliasen DK/Spillefilm
Palæstina - Danmark, samme kamp 1973 Speaker DK/Dokumentarfilm
Ligemageri 1972 Instruktion Tv-film
Giv Gud en chance om søndagen 1970 Teolog DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.