enda

Arne Sucksdorff

(1917 – 2001)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
På jordens baksida 1972 Instruktion Tv-serie
Mit hjem er Copacabana 1965 Instruktion, Manus, Foto, Klip U/Dokumentarfilm
Drama i storskoven 1961 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
En junglesaga 1957 Instruktion, Manus, Produktion, Foto U/Dokumentarfilm
Vinden og floden 1953 Instruktion U/Dokumentarfilm
Det store eventyr 1953 Instruktion, Manus, Produktion, Foto, Klip U/Spillefilm
Det store eventyr 1953 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Producer U/Spillefilm
Ett hörn i norr 1951 Instruktion U/Dokumentarfilm
Indisk by 1951 Instruktion U/Dokumentarfilm
Strandhugg 1950 Instruktion U/Dokumentarfilm
Litsälven 1948 Instruktion U/Dokumentarfilm
Den drömda dalen - Soria Moria 1948 Instruktion U/Dokumentarfilm
En kluven värld 1948 Instruktion U/Dokumentarfilm
Uppbrott 1948 Instruktion U/Dokumentarfilm
Människor i stad 1947 Instruktion U/Dokumentarfilm
Bjørnejagten 1945 Instruktion U/Dokumentarfilm
Sarvtid 1944 Instruktion U/Dokumentarfilm
Rovmågen 1944 Instruktion, Foto U/Dokumentarfilm
Gryning 1944 Instruktion U/Dokumentarfilm
Vinden från väster 1942 Instruktion U/Dokumentarfilm
En sommarsaga 1941 Instruktion U/Kort fiktion
Augustirapsodi 1940 Instruktion U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.