enda

Arne Westermann

(1912 - 1986)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Midt om natten 1984 Udsmider DK/Spillefilm
Matador 1978 Vært på "Postgården" Tv-serie
Terror 1977 Medvirkende DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Politiassistenten Tv-serie
Snart dages det brødre 1974 Fængselsbetjent Tv-film
Nitten røde roser 1974 Medvirkende DK/Spillefilm
Båndet 1973 Medvirkende Tv-film
Den første kreds 1972 Medvirkende DK/Spillefilm
Hovedjægerne 1971 Medvirkende DK/Spillefilm
Stormvarsel 1968 Betjenten DK/Spillefilm
Brødrene på Uglegaarden 1967 Medvirkende DK/Spillefilm
Der brænder en ild 1962 Landbetjent Sørensen DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1961 Svensker DK/Spillefilm
Karen, Maren og Mette 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Hejrenæs 1953 Medvirkende DK/Spillefilm
Farlig ungdom 1953 Egons arbejdsgiver DK/Spillefilm
Far til fire 1953 Mand, der køber digt af Per DK/Spillefilm
To minutter for sent 1952 Medvirkende DK/Spillefilm
Vi arme syndere 1952 Medvirkende DK/Spillefilm
Vejrhanen 1952 Rådhusbetjent DK/Spillefilm
Det store løb 1952 Medvirkende DK/Spillefilm
Husmandstøsen 1952 En gårdskarl DK/Spillefilm
Mød mig på Cassiopeia 1951 Medvirkende DK/Spillefilm
Alt dette og Island med 1951 Medvirkende DK/Spillefilm
Fodboldpræsten 1951 Menighedsrådsmedlem DK/Spillefilm
Din fortid er glemt 1950 Medvirkende DK/Spillefilm
Den opvakte jomfru 1950 Avissælger DK/Spillefilm
Smedestræde 4 1950 Jensen, politibetjent DK/Spillefilm
Café Paradis 1950 Birgers frokostgæst DK/Spillefilm
Kampen mod uretten 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
Penge som Græs 1948 Medvirkende DK/Spillefilm
Støt står den danske sømand 1948 Pedersen, sømand DK/Spillefilm
Lykke paa Rejsen 1947 Medvirkende DK/Spillefilm
Far betaler 1946 Medvirkende DK/Spillefilm
Billet Mrk. 1946 Medvirkende DK/Spillefilm
De kloge og vi gale 1945 Publikum til premiere DK/Spillefilm
Panik i Familien 1945 Herre ved duel DK/Spillefilm
Mens Sagføreren sover 1945 Medvirkende DK/Spillefilm
I Gaar og i Morgen 1945 Medvirkende DK/Spillefilm
Teatertosset 1944 Gæst på kaffebar DK/Spillefilm
Familien Gelinde 1944 Medvirkende DK/Spillefilm
Det store Ansvar 1944 Medvirkende DK/Spillefilm
Frihed, Lighed og Louise 1944 Arbejder DK/Spillefilm
Det kære København 1944 Medvirkende DK/Spillefilm
Mordets melodi 1944 Medvirkende DK/Spillefilm
Som du vil ha' mig - ! 1943 Medvirkende DK/Spillefilm
Det ender med Bryllup 1943 Restaurantgæst DK/Spillefilm
Erik Ejegods Pilgrimsfærd 1943 Medvirkende DK/Spillefilm
Alt for Karrièren 1943 Medvirkende DK/Spillefilm
Det brændende Spørgsmaal 1943 Tjener DK/Spillefilm
En Pige uden Lige 1943 Ung mand på Tåsinge DK/Spillefilm
Jeg mødte en Morder 1943 Politimand DK/Spillefilm
Drama paa Slottet 1943 Medvirkende DK/Spillefilm
Møllen 1943 Medvirkende DK/Spillefilm
Naar man kun er ung 1943 Medvirkende DK/Spillefilm
Hans Onsdags-Veninde 1943 Medvirkende DK/Spillefilm
En Herre i Kjole og Hvidt 1942 Medvirkende DK/Spillefilm
Naar Bønder elsker 1942 Stemme DK/Spillefilm
Tyrannens Fald 1942 Medvirkende DK/Spillefilm
Nat-Ekspressen (P. 903) 1942 Medvirkende DK/Spillefilm
Søren Søndervold 1942 Domsmand DK/Spillefilm
Wienerbarnet 1941 Medvirkende DK/Spillefilm
Frøken Kirkemus 1941 Dansende restaurantgæst DK/Spillefilm
En Desertør 1940 Medvirkende DK/Spillefilm
Jens Langkniv 1940 Medvirkende DK/Spillefilm
Sommerglæder 1940 Medvirkende DK/Spillefilm
Elverhøj 1939 Medvirkende DK/Spillefilm
Den gamle Præst 1939 Medvirkende DK/Spillefilm
Genboerne 1939 Student i Regensgården DK/Spillefilm
Balletten danser 1938 Medvirkende DK/Spillefilm
Under Byens Tage 1938 Medvirkende DK/Spillefilm
Der var engang en Vicevært 1937 Mand, der kaster med tomater DK/Spillefilm
6. Trækning 1936 Medvirkende DK/Spillefilm
Week-End 1935 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.