enda

Arnold Rifkin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Die Hard 4.0 2007 Produktion U/Spillefilm
Just My Luck 2006 Produktion U/Spillefilm
16 blocks 2006 Produktion U/Spillefilm
Hostage 2005 Produktion U/Spillefilm
Tears of the Sun 2003 Produktion U/Spillefilm
Hart's War 2002 Produktion U/Spillefilm
Bandits 2001 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.