enda

Arnold Schwarzenegger

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aftermath 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Terminator Genisys 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Maggie 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Sabotage 2014 John 'Breacher' Wharton U/Spillefilm
The Expendables 3 2014 Trench U/Spillefilm
The Last Stand 2013 Ray Owens U/Spillefilm
Escape Plan 2013 Rottmayer U/Spillefilm
Kambakkht ishq 2009 Himself U/Spillefilm
Terminator 3 - Rise of the Machines 2003 Terminator U/Spillefilm
Kold hævn 2002 Gordy Brewer U/Spillefilm
Den 6. dag 2000 Adam Gibson, Producer U/Spillefilm
End of Days 1999 Jericho Cane U/Spillefilm
Batman & Robin 1997 Mr. Freeze/Dr. Victor Fries U/Spillefilm
Mission : julegave 1996 Howard Langston U/Spillefilm
Eraser 1996 "Eraser" John Kruger U/Spillefilm
Livsfarlig løgn 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Junior 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Den sidste actionhelt 1993 Jack Slater/Arnold Schwarzenegger U/Spillefilm
Terminator 2: Dommedag 1991 The Terminator U/Spillefilm
Sidste udkald 1990 Douglas Quaid U/Spillefilm
Strømer i børnehaveklassen 1990 Medvirkende U/Spillefilm
En russer rydder op i Chicago 1988 Capt. Ivan Danko U/Spillefilm
Tvillinger 1988 Julius Benedict U/Spillefilm
Predator - jagten er begyndt 1987 Dutch U/Spillefilm
Sidste chance 1987 Ben Richards U/Spillefilm
Sagen er bank 1986 Mark Kaminsky U/Spillefilm
Commando 1985 Medvirkende U/Spillefilm
De frygtløse 1985 Kalidor U/Spillefilm
Terminator 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Conan den uovervindelige 1984 Conan U/Spillefilm
Conan barbaren 1981 Conan U/Spillefilm
Cactus Jack 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Sagen er bøf 1976 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.