enda

Art Linson

(1942 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Ind i vildmarken 2007 Producer U/Spillefilm
The Black Dahlia 2006 Produktion U/Spillefilm
Imaginary heroes 2004 Produktion U/Spillefilm
Kuppet 2001 Produktion U/Spillefilm
Fight Club 1999 Produktion U/Spillefilm
Store forventninger 1998 Producer U/Spillefilm
The Edge - rivalerne 1997 Producer U/Spillefilm
Kodenavn: Nina 1993 Producer U/Spillefilm
De kaldte os helte 1989 Producer U/Spillefilm
Vi er ikke engle 1989 Producer U/Spillefilm
Scrooged 1988 Producer U/Spillefilm
De uovervindelige 1987 Producer U/Spillefilm
Øl, fis og rockmusik 1982 Producent U/Spillefilm
Vind og skæv 1980 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.