enda

Arthur B. Rubinstein

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Flere øjne i natten 1993 Musik U/Spillefilm
Den hårde måde 1991 Musik U/Spillefilm
Øjne i natten 1987 Musik U/Spillefilm
Ud at spille med de vilde 1986 Musik U/Spillefilm
Wargames 1983 Musik U/Spillefilm
Blue Thunder 1983 Musik U/Spillefilm
Århundredets handel 1983 Musik U/Spillefilm
Strømeren går bananas 1982 Musik U/Spillefilm
Det er vel mit liv..! 1981 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.