enda

Arthur Coburn

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Crossing over 2009 Klip U/Spillefilm
Running scared 2006 Klip U/Spillefilm
The Cooler 2003 Klip U/Spillefilm
Et hus i Toscana 2003 Klip U/Spillefilm
Monster 2003 Klip U/Spillefilm
Spider-Man 2002 Klip U/Spillefilm
For Love of the Game 2000 Klip U/Spillefilm
The Gift 2000 Klip U/Spillefilm
En simpel plan 1998 Klip U/Spillefilm
The mask 1994 Klip U/Spillefilm
Håbets sejr 1989 Klip U/Spillefilm
Nicky & Gino 1988 Klip U/Spillefilm
Voldtægt? 1986 Klip U/Spillefilm
Frækkere end politiet tillader 1984 Klip U/Spillefilm
Jagten på Gregorio Cortez 1982 Klip Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.