enda

Arthur Ibbetson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Julemanden i knibe 1985 Foto U/Spillefilm
Bounty 1984 Foto U/Spillefilm
Den vilde flugt 1980 Foto U/Spillefilm
Den mand er farlig 1978 Foto U/Spillefilm
Lus mellem to negle 1975 Foto U/Spillefilm
Masser af diamanter 1974 Foto U/Spillefilm
A Doll's House 1973 Foto Arkiv film
Ørneborgen 1968 Foto U/Spillefilm
Grevinden fra Hong Kong 1966 Foto U/Spillefilm
Dø! Dø! Min elskede 1965 Foto U/Spillefilm
Huset på klippen 1964 Foto U/Spillefilm
Den gådefulde fremmede 1961 Foto U/Spillefilm
Banken sprænges kl. 11 1960 Foto U/Spillefilm
Vred tavshed 1960 Foto U/Spillefilm
Mænd mangler møer 1959 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.