enda

Arthur Lange

(1889 – 1956)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Spioncentral Hawaii 1952 Musik U/Spillefilm
Og så kom Jones 1945 Musik U/Spillefilm
Kvinden i vinduet 1944 Musik U/Spillefilm
Gøg og Gokke som danselærere 1943 Musik U/Spillefilm
Mord i balletten 1943 Musik U/Spillefilm
Hvorfor blev der Krig? 1942 Musik U/Dokumentarfilm
Kidnapped 1938 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.