enda

Arthur Penn

(1922 – 2010)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forfulgt af fortiden 1985 Instruktion U/Spillefilm
Mellem venner 1981 Instruktion, Producent U/Spillefilm
Skakmat 1975 Instruktion U/Spillefilm
En god dag at dø 1970 Instruktion U/Spillefilm
Bonnie og Clyde 1967 Instruktion U/Spillefilm
Den djævelske jagt 1966 Instruktion U/Spillefilm
Mickey one 1965 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Helen Kellers triumf 1962 Instruktion U/Spillefilm
Billy the Kidd 1958 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.