enda

Arthur Schmidt

(1937 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Pirates of the Caribbean - Den sorte forbandelse 2003 Klip U/Spillefilm
Bag facaden 2000 Klip U/Spillefilm
Cast Away 2000 Klip U/Spillefilm
Præsidentkandidaten 1998 Klip U/Spillefilm
Contact 1997 Klip U/Spillefilm
The birdcage 1996 Klip U/Spillefilm
Kæde reaktion 1996 Klip U/Spillefilm
Forrest Gump 1994 Klip U/Spillefilm
Det bli'r i familien Addams 1993 Klip U/Spillefilm
Den sidste mohikaner 1992 Klip U/Spillefilm
Døden klæ'r hende 1992 Klip U/Spillefilm
Rocketeer 1991 Klip U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden Del III 1989 Klip U/Spillefilm
Hvem snørede Roger Rabbit? 1988 Klip U/Spillefilm
Hvem snører hvem? 1986 Klip U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden 1985 Klip U/Spillefilm
Farvel til kliken 1985 Klip U/Spillefilm
Den lille udbryder 1982 Klip U/Spillefilm
Løb for livet 1979 Klip U/Spillefilm
Dødens gab 2 1978 Klip U/Spillefilm
Ingen er fuldkommen 1959 Klip U/Spillefilm
Sabrina 1954 Klip U/Spillefilm
Forsidesensationen 1951 Klip U/Spillefilm
Sunset Boulevard 1950 Klip U/Spillefilm
Bulldog Drummond's store kup 1944 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.