enda

Arthur W. Aas

(1911 – 1985)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Danmark set fra luften 1936 Foto Dokumentariske optagelser
A/S Bryggeriet Stjernen 1934 Foto Dokumentariske optagelser
Vestjysk udstilling i Varde 1931 Foto Dokumentariske optagelser
Anton og lillemor 1929 Fotograf U/Spillefilm
Meningen er god nok 1919 Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.