enda

Artur Brauner

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det sidste tog 2006 Producer U/Spillefilm
Europa, Europa 1991 Produktion U/Spillefilm
Bitter høst 1984 Produktion U/Spillefilm
Den første kreds 1972 Associate producer DK/Spillefilm
Zarens kurer 1970 Produktion U/Spillefilm
Set med lægens øjne 1966 Produktion U/Spillefilm
Dr. Mabuses dødsfælde 1962 Produktion U/Spillefilm
Sherlock Holmes og dødens halsbånd 1962 Produktion U/Spillefilm
Dr. Mabuses testamente 1962 Produktion U/Spillefilm
Kærlighed på førerens befaling 1960 Producer U/Spillefilm
Den 20. juli 1955 Produktion U/Spillefilm
Det stumme vidne 1950 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.