enda

Arve Opsahl

(1921 – 2007)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Olsen-bandens siste stikk 1999 Egon Olsen U/Spillefilm
Men Olsen-banden var ikke død 1984 Egon Olsen U/Spillefilm
Olsen-bandens aller siste kupp 1982 Egon Olsen U/Spillefilm
Olsen-banden gir seg aldri! 1981 Egon Olsen U/Spillefilm
Olsen-banden og Dynamitt-Harry mot nye høyder 1979 Egon Olsen U/Spillefilm
Olsen-banden + Data Harry sprenger verdensbanken 1978 Egon Olsen U/Spillefilm
Olsen-banden & Dynamitt-Harry på sporet 1977 Egon Olsen U/Spillefilm
Olsen-banden for full musikk 1976 Egon Olsen U/Spillefilm
Olsen-bandens siste bedrifter 1975 Egon Olsen U/Spillefilm
Olsen-banden møter kongen og knekten 1974 Egon Olsen U/Spillefilm
Olsen-bandens sidste bedrifter 1974 Knut DK/Spillefilm
Olsen-banden og Dynamitt-Harry går amok 1973 Egon Olsen U/Spillefilm
Olsen-banden tar gull 1972 Egon Olsen U/Spillefilm
Olsen-banden og Dynamitt-Harry 1970 Egon Olsen U/Spillefilm
Olsen-banden 1968 Egon Olsen U/Spillefilm
Dirch og blåjakkerne 1964 Månsson, kalfaktor U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.