enda

Arvid Müller

(1906 – 1964)

Arvid Jacob Louis Müller var en dansk forfatter til bl.a. sangtekster og filmmanuskripter, ofte sammen med broderen Børge Müller.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Landmandsliv 1965 Sangtekster DK/Spillefilm
Alt for kvinden 1964 Manus DK/Spillefilm
Tre piger i Paris 1963 Manus DK/Spillefilm
Det støver stadig 1962 Manus DK/Spillefilm
Den kære familie 1962 Manus, Sangtekster DK/Spillefilm
Sømænd og svigermødre 1962 Manus DK/Spillefilm
Den grønne elevator 1961 Manus DK/Spillefilm
Støv på hjernen 1961 Manus DK/Spillefilm
Charles tante 1959 Manus DK/Spillefilm
Kærlighedens melodi 1959 Manus DK/Spillefilm
Vi er allesammen tossede 1959 Manus DK/Spillefilm
Styrmand Karlsen 1958 Musik DK/Spillefilm
Pigen og vandpytten 1958 Sangtekster DK/Spillefilm
Englen i sort 1957 Manus DK/Spillefilm
Den store gav-tyv 1956 Manus DK/Spillefilm
Hvad vil De ha'? 1956 Manuskript DK/Spillefilm
Kispus 1956 Sangtekster DK/Spillefilm
Den kloge mand 1956 Sangtekster DK/Spillefilm
Rekrut 67 Petersen 1952 Manus DK/Spillefilm
Alt dette og Island med 1951 Manus DK/Spillefilm
Op og ned langs kysten 1950 Manus DK/Spillefilm
Min kone er uskyldig 1950 Manus DK/Spillefilm
Naar Katten er ude 1947 Sangtekster DK/Spillefilm
Stjerneskud 1947 Sangtekster DK/Spillefilm
Brevet fra Afdøde 1946 Manus DK/Spillefilm
Far betaler 1946 Manus DK/Spillefilm
Mens Sagføreren sover 1945 Manus DK/Spillefilm
Otte Akkorder 1944 Manus DK/Spillefilm
Baby paa Eventyr 1942 Manus DK/Spillefilm
Ballade i Nyhavn 1942 Manus DK/Spillefilm
Et Skud før Midnat 1942 Manus DK/Spillefilm
Tag det som en Mand - ! 1941 Manus DK/Spillefilm
En Søndag paa Amager 1941 Manus DK/Spillefilm
Cirkus-Revyen 1936 Manus DK/Spillefilm
Nyhavn 17 1933 Sangtekster DK/Spillefilm
De blå drenge 1933 Sangtekster DK/Spillefilm
Skal vi vædde en Million? 1932 Sangtekster DK/Spillefilm
Odds 777 1932 Sangtekster DK/Spillefilm
Tretten Aar 1932 Sangtekster DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.