enda

Arvo Pärt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Songs From the Soil 2014 Komponist DK/Dokumentarfilm
The Banishment 2007 Komponist U/Spillefilm
Reflexion 2001 2002 Musik DK/Dokumentarfilm
Bella Martha 2001 Musik U/Spillefilm
Sofies hjerte 2001 Musik DK/Kort fiktion
Afsked 1995 Musik DK/Kort fiktion
Husker du... 1992 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.