enda

Asger Baden

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Næste stop 2018 Komponist DK/Kort fiktion
Rytteriet II 2013 Komponist Tv-serie
Med døden til følge 2011 Musik DK/Dokumentarfilm
Jernhårde ladies 2010 Musik DK/Dokumentarfilm
Sandheden om mænd 2010 Komponist DK/Spillefilm
Vejrmanden 2009 Musik DK/Dokumentarfilm
Sorte kugler 2009 Komponistassistance DK/Spillefilm
Fremkaldt 2008 Musik DK/Kort fiktion
...og det var Danmark 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.