enda

Asger Schnack

(1949 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Væbnet med ord & vinger 2018 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Skyggen af en helt 2015 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Pigen med fletningen 2005 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Onkel Danny - Portræt af en karma cowboy 2002 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Planetens spejle 1992 Manus DK/Spillefilm
Traberg 1992 Manusassistance DK/Spillefilm
Dansk litteratur 1989 Manuskonsulent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.