enda

Ashley Judd

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Divergent 2014 Natalie U/Spillefilm
Crossing over 2009 Denise Frankel U/Spillefilm
De-lovely 2004 Linda Porter U/Spillefilm
Den skjulte sandhed 2002 Claire Kubik U/Spillefilm
Mænd er utrolige 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Hvor hjertet er 2000 Lexie Coop U/Spillefilm
Mord pr. efterkrav 1999 Libby Parsons U/Spillefilm
Samleren - Kiss the girls 1997 Kate McTiernan U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.