enda

Ashok Amritraj

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ghost rider 2 2012 Producer U/Spillefilm
Death sentence 2008 Producer U/Spillefilm
Forvarsel 2007 Produktion U/Spillefilm
Raising Helen 2004 Produktion U/Spillefilm
Walking tall 2004 Produktion U/Spillefilm
Bringing Down the House 2003 Producer U/Spillefilm
Bandits 2001 Producer U/Spillefilm
Dobbelt slagkraft 1991 Producer U/Spillefilm
Ninja-fighteren 1985 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.