enda

Ashton Kutcher

(1978 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Man Who Saved the World 2014 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Jobs 2013 Steve Jobs U/Spillefilm
Venskab med fryns 2011 Adam U/Spillefilm
Killers 2010 Spencer, Producer U/Spillefilm
L.A. gigolo 2009 Nikki, Producer U/Spillefilm
Til jackpot os skiller 2008 Jack Fuller U/Spillefilm
The Guardian 2006 Jake Fischer U/Spillefilm
Boog & Elliot - vilde venner 2006 Elliot U/Spillefilm
A lot like love 2005 Oliver Martin U/Spillefilm
Just Married 2003 Tom Leezak U/Spillefilm
The Butterfly Effect 2003 Evan Treborn U/Spillefilm
Dude, Where's My Car? 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.