enda

Ask Kroager Lund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lux Aeterna 2018 Klipper DK/Kort fiktion
Bandekrigerne - Et farligt venskab 2013 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Outsider 1:3 2012 Produktionsassistent Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Produktionsassistent Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Produktionsassistent Tv-serie
Ambassadøren 2011 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Frit fald 2011 Producerassistent DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Video-assistent Tv-serie
Mig og Jesper 2009 Avid-tekniker DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.