enda

Aske Wagner

(1989 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hånd i hånd 2018 Belyser Tv-serie
Rosemarie og gartnerens hemmelighed 2016 Lysassistent U/Spillefilm
10 timer til Paradis 2012 Belyser DK/Spillefilm
Dirch 2011 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Belysningsassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Kidnappet 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Evigt elskes kun det tabte 2008 Belysningsassistent DK/Kort fiktion

Som Aske Vesterby Wagner

Title År Funktion Category
Hacker 2019 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Copenhagen 2014 Grip U/Spillefilm
Halvbroderen 2013 Belyser Tv-serie
Skrå brædder 2013 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Karla og Jonas 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Belysningsassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.