enda

Áslaug Dröfn Sigurðardóttir

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lille sommerfugl 2020 Chefsminkør DK/Spillefilm
Sparrows 2015 Chefsminkør DK/Spillefilm
Virgin Mountain 2015 Hår og makeup U/Spillefilm
Lykke 2011 Makeup Tv-serie
Forbrydelsen II 2009 Sminkør Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.