enda

Per Assentoft

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kundskabens træ 1981 Lyd DK/Spillefilm
Vi anklager 1981 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kaptajn Klyde og hans venner vender tilbage 1980 Lyd, Tonemester DK/Spillefilm
Et andet København 1870-1910 1980 Lyd DK/Dokumentarfilm
Du er ikke alene 1978 Lyd DK/Spillefilm
Vil du se min smukke navle? 1978 Lyd DK/Spillefilm
Hospitalsbranden 1978 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det er et spørgsmål om stil 1978 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kammesjukjul 1978 Lyd Tv-film
Clark 1977 Lyd DK/Spillefilm
Drenge 1977 Lyd DK/Spillefilm
En fisker i Hanstholm 1977 Lyd DK/Dokumentarfilm
Måske ku' vi 1976 Lyd DK/Spillefilm
Ægteskabsprøven 1975 Instruktion DK/Kort fiktion
Dejlig er den himmel blå 1975 Lyd DK/Dokumentarfilm
La' os være 1975 Tonemester DK/Spillefilm
Vildskud 1973 Lyd DK/Kort fiktion
Ta' en bolig - fragmenter af en slumstorm 1972 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.