enda

Assheton Gorton

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
102 dalmatinere 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Shadow of the Vampire 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
101 dalmatinere i levende live 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Rob Roy 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
For the boys 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Legend 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vi vandt Amerika 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den franske løjtnants kvinde 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.