enda
Person

Astrid Faarup

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Young 2021 Casting DK/Kort fiktion
Opera night 2021 Casting DK/Kort fiktion
Skyggen i mit øje 2021 Casting-assistent DK/Spillefilm
Parade 2020 Casting DK/Kort fiktion
Bertil og bæltetasken 2020 Casting Tv-serie
Madklubben 2020 Casting-assistent DK/Spillefilm
Pinkies begravelse 2019 Casting DK/Kort fiktion
En flirt 2019 Casting DK/Kort fiktion
En værdig mand 2018 Casting DK/Kort fiktion
anden 2018 Casting DK/Kort fiktion
Vildheks 2018 Casting-assistent DK/Spillefilm
I krig & kærlighed 2018 Casting-assistent DK/Spillefilm
Hjemmefra 2016 Casting DK/Kort fiktion
Dit navn skrevet i bølger Casting DK/Kort fiktion