enda

Astrid Kraa

(1907 – 1986)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gys og gæve tanter 1966 Fru Carlsson DK/Spillefilm
5 mand og Rosa 1964 Plejemor DK/Spillefilm
Den gamle mølle på Mols 1953 Kokkepige på kroen DK/Spillefilm
Unge piger forsvinder i København 1951 Fru Pols DK/Spillefilm
Lyntoget 1951 Ebbas Mor DK/Spillefilm
Greve Svensson 1951 Trine U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.