enda

Astrid Krygell

Skuespillerinde med et stort komisk talent. Medvirkede som statist i et par film 1911-12, men blev fra 1916-19 indlemmet i Lau Lauritzens stab af farceskuespillere hos Nordisk Film, hvor hun ikke mindst i kraft af sin fremtoning - høj og radmager - var en perfekt kontrast til de 'tunge' drenge Frederik Buch og Oscar Stribolt.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Han er Mormon 1922 Medvirkende DK/Kort fiktion
Vor fælles Ven 1921 Medvirkende DK/Spillefilm
Gudernes Yndling 1920 Medvirkende DK/Spillefilm
Mandens Overmand 1919 Medvirkende DK/Kort fiktion
Klavervirtuosen 1919 Medvirkende DK/Spillefilm
Hvis er Barnet? 1918 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hjerteknuseren 1918 Euphrosyne Bims DK/Spillefilm
Luksuschaufføren 1918 Gracia, Archibalds kone DK/Spillefilm
Jalousiens Magt 1918 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den megen Kærlighed 1917 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den forfulgte Brudgom 1917 Direktørens kone DK/Kort fiktion
Den glemsomme Professor 1917 Medvirkende DK/Kort fiktion
Sufflørens Stedfortræder 1917 Medvirkende DK/Kort fiktion
Je' sku' tale me' Jør'nsen 1917 Medvirkende DK/Kort fiktion
Et fremmeligt Barn 1917 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hjertekrigen paa Ravnsholt 1917 Rosalie Stengel, Irenes selskabsdame DK/Spillefilm
Dansegalskab 1917 Medvirkende DK/Kort fiktion
Diskenspringeren 1917 Medvirkende DK/Kort fiktion
En landlig Uskyldighed 1916 Medvirkende DK/Kort fiktion
Konfetti 1916 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den værdifulde Husassistent 1916 Medvirkende DK/Kort fiktion
Dødsangstens Maskespil 1912 Passager DK/Spillefilm
Operabranden 1912 Gæst i operaen DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.