enda

Astrid Lindgren

(1907 – 2002)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mere om os børn i Bulderby 1986 Manus U/Spillefilm
Ronja røverdatter 1984 Manus U/Spillefilm
Rasmus på farten 1981 Manus U/Spillefilm
Madicken på Junibakken 1980 Manus U/Spillefilm
Du er skrupskør Madicken! 1979 Manus U/Spillefilm
Brødrene Løvehjerte 1977 Manus U/Spillefilm
Verdens bedste Karlsson 1974 Manus U/Spillefilm
Emil fra Lønneberg 1974 Manus Tv-serie
Emil og grissebassen 1973 Manus U/Spillefilm
Nye løjer med Emil fra Lönneberg 1972 Manus U/Dokumentarfilm
Emil i Lönneberga 1971 Manus U/Spillefilm
Pippi stikker a' 1970 Manus U/Spillefilm
Pippi Langstrømpe 1969 Manus Tv-serie
Pippi Langstrømpe 1968 Manus U/Spillefilm
Vi på Krageøen 1968 Manus U/Spillefilm
Smuglerne på krageøen 1967 Manus U/Spillefilm
Sørøverne på Krageøen 1966 Manus U/Spillefilm
Sørøverne på Krageøen 1966 Manus U/Spillefilm
Troldungen på Krageøen 1965 Manus U/Spillefilm
Vi på Krageøen 1964 Manus U/Spillefilm
Mästerdetektiven lever farligt 1957 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.