enda
Person

Atom Egoyan

(1960 – )

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Guest of Honour 2019 Instruktion U/Spillefilm
Remember 2015 Instruktion U/Spillefilm
The Captive 2014 Instruktion U/Spillefilm
Chloe 2009 Instruktion U/Spillefilm
Den nøgne sandhed 2005 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Ararat 2002 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Felicia''s Journey 1999 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The Sweet Hereafter - Tiden efter 1997 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Exotica 1994 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Calendar 1993 Instruktion, Manus, Klip, Medvirkende U/Spillefilm
Trøsteren 1991 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Speaking Parts 1989 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Family Viewing 1987 Instruktion, Manus, Klip, Producer U/Spillefilm
Next of Kin 1984 Instruktion U/Spillefilm