enda

Atom Egoyan

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Remember 2015 Instruktion U/Spillefilm
The Captive 2014 Instruktion U/Spillefilm
Den nøgne sandhed 2005 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Ararat 2002 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Felicia's Journey 1999 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The Sweet Hereafter - Tiden efter 1997 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Exotica 1994 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Calendar 1993 Instruktion, Manus, Klip, Medvirkende U/Spillefilm
Trøsteren 1991 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Speaking Parts 1989 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Family Viewing 1987 Instruktion, Manus, Klip, Producer U/Spillefilm
Next of Kin 1984 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.