enda

Atsushi Nishijima

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Money Monster 2016 Stillfotograf U/Spillefilm
Begravet i fortiden 2014 Stills U/Spillefilm
Birdman 2014 Stills U/Spillefilm
Selma 2014 Stills U/Spillefilm
A Most Violent Year 2014 Stills U/Spillefilm
St. Vincent 2014 Stills U/Spillefilm
Farvel til mafiaen 2013 Stills U/Spillefilm
The Place Beyond the Pines 2012 Stills U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.