enda

Austen Spriggs

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Robin Hood 1991 Produktionsdesign Tv-film
Robin Hood 1991 Produktionsdesign Tv-film
Min venstre fod 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Rambo III 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hamburger Hill 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hvide nætter 1985 Scenograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.