enda

Ava Gardner

(1922 – 1990)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Grønt lys for drab 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Jordskælv 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Fanget i natten 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Og Solen går sin gang 1957 Medvirkende U/Spillefilm
The Barefoot Contessa 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Mogambo 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Teaterbåden 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Den der hævner 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.